Condicions Generals

Des del moment en el qual es fa efectiu el pagament (via targeta de crèdit/dèbit, Paypal, Transferència o Domiciliació Bancària), l’usuari registrat accepta aquestes Condicions de Venda i Devolució.

Registre de dominis

El registre de dominis es confirma per part de les Autoritats Competents en un termini màxim de 24h. A partir del moment del registre efectiu, la titularitat del nom de domini queda assignada a la persona o organització que va sol·licitar el registre. És per aquest motiu que el registre de dominis no permet exercir el dret al desistiment per part del consumidor. El servei es contractarà sempre per un mínim d’un any.

L’acceptació d’aquestes Condicions d’Ús suposa al seu torn l’acceptació de les normes d’establertes per la Corporació d’Internet per a l’Assignació de Noms i Nombres (ICANN, en anglès); que és l’entitat responsable de la coordinació global en matèria de dominis d’internet.

Allotjament web, Servidors virtuals/cloud i dedicats.

Únicament en el cas que l’usuari/consumidor no hagi accedit ni usat el servei d’allotjament web contractat, l’usuari/consumidor podrà exercir el seu dret al desistiment en el termini de 14 dies naturals; tal com recull la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. En el cas d’exercir aquest dret al desistiment, l’usuari accepta que CATWEB desactivi immediatament la possibilitat d’accedir als serveis d’allotjament web. El servei es contractarà per un mínim d’un any per a plataformes de hosting compartit i 1 mes per a plataformes de hosting dedicat com a servidors virtuals o cloud.

En referència a les renovacions per als serveis d’allotjament web/hosting/servers, l’usuari haurà de sol·licitar la baixa 15 dies naturals abans de la data d’expiració.

Disseny web

Únicament en el cas que CATWEB no hagi iniciat les labors de disseny web, l’usuari/consumidor podrà exercir el seu dret al desistiment en el termini de 14 dies naturals, ja esmentat a l’apartat d’Allotjament web. Una vegada publicat el disseny web, qualsevol consulta sobre modificacions d’aquest es podrà dur a terme mitjançant el servei gratuït de suport tècnic de CATWEB. El servei es contractarà per un mínim d’un any.

Devolucions

La devolució d’imports pagats es durà a terme com més aviat millor i, en tot cas, dins dels trenta (30) dies següents a la comunicació via correu-i del desistiment.
El correu-i a través del com exercir els drets de desistiment i gestió de devolucions és al formulari de suport de l’area clients en https://www.catweb.cat/suport/.
Les devolucions de rebuts domiciliats pel banc tindran un cost de 9,00 € + IVA.